ONE

Kunskap som ger energi

Gjør Søk

Det nye Energisamfunnet

I ONE Nordic-konsernet snakker man om Det nye energisamfunnet og om hvordan vi sammen skal møte de energi- og strømrelaterte infrastrukturbehovene og kravene som nå akselererer både når det gjelder produksjon, distribusjon og bruk av energi.

Energiforbruket i Norge og i resten verden øker hvert år. Grunnen er bl.a. den økonomiske og teknologiske utviklingen. Mot dette står en infrastruktur som ikke helt har klart å følge med. Fornyelsesbehovet er stort og mange energianlegg har behov for renovering og oppgradering. I tillegg roper markedet etter energieffektive løsninger. Kundene i markedet bare i Sverige og Norge planlegger for derfor betydelige investeringer i løpet av de neste ti årene. En del tall antyder investeringer flere hundre milliarder bare i Norge, der neste generasjons sentralnett skal bygges.

- Energibransjens massive investeringer er allerede merkbare ved at det er mange kontrakter i markedet, der ONE Nordic Kraftmontasje er med og konkurrerer, sier Oddgeir Anundsen, administrerende direktør i ONE Nordic Kraftmontasje AS.