ONE

Kunskap som ger energi

Gjør Søk

Selv etter 20 år i bransjen er vi nyere enn noensinne

Varemerket vårt er ONE, men det fulle juridiske navnet er ONE Nordic Kraftmontasje AS Norge. ONE Nordic Kraftmontasje A/S er en energientreprenørbedrift beliggende på Vestnes i Romsdal. Selskapet er en del av det Nordiske entreprenørkonsernet ONE Nordic. ONE Nordic Kraftmontasje A/S tilbyr tjenester innenfor bygging og vedlikehold av kraftlinjer, kabelanlegg, vindmøller, trafo- og nettstasjoner, tunnelinstallasjon samt andre installasjoner innenfor høy og lavspent. Selskapets prosjekter er i hele Norge og Sverige.

Et tydeligere ONE Nordic Kraftmontasje AS blir et tydeligere valg

Et tydeligere ONE Nordic Kraftmontasje AS blir et tydeligere valg

ONE nordic Kraftmontasje AS står for helhetstenkning. Dette betyr at vi skal kunne hjelpe våre kunder hele veien og i alle deler av virksomheten innen energiproduksjon, energidistribusjon og energianvendelse.

Vårt tilbud
Kunnskap som gir energi

Kunnskap som gir energi

Hos ONE Nordic konsernet skal dere finne den kompetansen som skaper de beste løsningene, uansett hvor i den avanserte prosessen det er behov for nye ideer og metoder. Vår ambisjon er ikke bare å oppfylle høye krav, men også tilføre ny kunnskap innenfor våre ulike spesialområder – kunnskap som gir energi.

Det nye Energisamfunnet

Det nye Energisamfunnet

Det eneste vi kan si sikkert om fremtiden, er at den vil innebære store forandringer – ikke minst på energiområdet. Energisamfunnet har et stort behov for oppgradering og fornyelse når det gjelder driftssikkerhet, miljø- og kostnadseffektivitet.

Les mer om det nye energisamfunnet
Visjon

Visjon

Under varemerket ONE skal vi videreføre vår posisjon som Nordens ledende energientreprenør med løsninger innen energiteknikk, service og entrepriser.